29.01.2006 г.

много сме - силни сме 2

Мина още един бебешки рожден ден и не само бебешки мама Рада и бебеЛазар отпразнуваха на куп:0 уви май мамата беше на заден план хеех. Снимки има много, но още не съм ги смъкнала от фотоапарата, така че после:) Лудницата си беше голяма, както винаги и дори малко по-голяма. Трябва да свикваме:) толкова са еазлични тези малки човечета, почти на една възраст, но всяко е ярка индивидуалност още от сега... много се кефа:))
Тъй как да не продължа темата "много сме-силни сме" във втора част. Отивам на имен ден, отивам да сезабавлявам и за малко да се откъсна от майченството и ежедневието, дааа ама не:)) Не, не че не се забавлявах, напртов, обаче случая - 1 купон 5 бременни, като 6-тата, (която впрочем вече е щастлива майка на малък сладък Ясен) токушо си беше тръгнала... направо свят ми се зави, много приятни новини на куп. А едното бебе ще е на моята 1-ва любов, първа сериозна връзка и слава богу все още изключително добър приятел и близък човек - да е виж и здрав и той и гажето му (също невероярно готин човек) и живот и здраве догодина ще правим готина бебешка градина с много хлапетии:))))))))
Броя на чаканите бебета отново се увеличи, а сме само януари, кой знае каква ще е сметката до края на година хехе
И не знам дали споменах първия път - обаче пак се се похваля, ще ставам леля:)))) едно от чаканите бебета е моята племеничка. Уви малко ми е далече, та дани по-трудно ще я учи на своите номера... ама ще го измислим някак си:)