26.12.2004 г.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Седя си аз тихо и кротко:) самичка (скъпия е на работа) и си мисля... измина се...и тази година свърши, а кога бяхме на Разлог, пиехме греяна ракия в 9 часа сутринта и гледахме хора и кукери... Не че се оплаквам, тази година беше много интензивна на емоции - голееемиииии емоции слава богу хубави
Но ето сега сме на една крачка от 2005:) числото 7 ми е любимото, дай боже годината да е още по-добра.
Пък какво да си-Ви пожелая... вярвайте в чудеса:) радвайте са на всички мънички радости, търсете ги, правете ги, дарявйте близките си с тях...
Хубаво е да ценим това, което имаме, да мечтаем и да се измъкнем и разнообразим по какъвто и да е било начин, нормалното ежедневие:)

3 Comments:

At 1:56 пр.об., Blogger Горичка said...

Хехе, Бети! Има още 6 дни от старата година, докато дойде момента с кукерите и ракията! Кофти, че тоя път май си оставаме в София, но пък още не е късно да размислим и да тръгнем нанякъде. Кой изтегли паричката от питката? От нашта - аз ;) Плюс дренчето за "пътешествеия" - прави му сметката колко път ни чака ;)

 
At 2:13 пр.об., Blogger beti said...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

 
At 2:15 пр.об., Blogger beti said...

Урааааааааааа Горито е изтеглила пътя:))))))) Гори ще ни возиш нали, ще пътуваме, да пътуваме, да хващаме пътяяяя:)))))))
А паричката - на ники се падна, ама с малко доброжелателна измама хехе, баба му видяла къде е и нарочно му даде пърчето с монетката. Ама аз нямам нищо против, нали ще ставаме 3-ма, кой, ако не таткото трябва да печели парички за цялото семейство!:)

 

Публикуване на коментар

<< Home